Газов инжекцион с пропан бутан

Цена за газов инжекцион GasItaly Цена за газов инжекцион BRC Цена за газов инжекцион Romano

Автомобилният LPG (пропан-бутан) или авто газ днес е най-достъпното на пазара алтернативно гориво, както за бензинови, така и за дизелови двигатели. Шофьори на различни превозни средства годишно спестяват хиляди левове като преминават към газ и същото така допринасят за опазването на природата. Това включва автомобили, микробуси, таксита и дори автобуси.

Газова уредба за автомобил

Шофирането на автомобил с газов инжекцион е безопасно, лесно и е най-добрият от всички възможни вариянти, много по-евтино, отколкото на бензин или дизел. Според последни данни въз основа на направени тестове, от трите горива, LPG е най-препорачителния вариант от екологична гледна точка.

Ако сте фирма, освен че спестявате от разходи за гориво, използването на превозни средства с газова уредба носи положително екологично послание за вашата организация.

Из целия свят, в момента има над 16 милиона превозни средства, задвижвани с газ. Те отделят по-малко вредни емисии в сравнение с тези на бензин или дизел, като същевременно водят и до значителни икономии на бензиностанцията.

Във България пропан-бутана ​​е с около 45% по-евтин в сравнение с бензиновото и дизеловото гориво за литър, което обикновено води до годишно намаляване на разходите за гориво с до 40%.

Какво е пропан-бутана?

Втечненият нефтен газ (Liquefied Petroleum Gas - LPG ) е въглеводороден втечнен газ, съставен главно от пропан и бутан. Когато е поставена под малка степен на налягане (7 бара или 100 пси), той се превръща в гъста течност, като позволява на големи количества газ, ​​да се съхранява в сравнително малко пространство.

Приблизително 60% от световното снабдяване с газ става чрез изолиране на отделни газови продукти, а останалите 40% се произвеждат при рафинирането на суров нефт.

LPG
Монтаж на газов инжекцион Gasitaly F5 Бургас
Газов инжекцион Gasitaly F5
LPG
Монтаж на газов инжекцион Romano Бургас
LPG  Газов инжекцион Romano
LPG
Монтаж на газов инжекцион BRC Бургас
LPG  Газов инжекцион BRC